Лектори

Christian Duyckaerts

Christian Duyckaerts

Съосновател на Retail Communicators
представител за Белгия в борда на директорите и президент на Fespa Global

Christian е съосновател на създадената през 2012 джойнт венчър компания Retail Communicators, съвместно с Augustus Martin и KL Druck. Същата е специализирана във визуалните решения за търговия на дребно и POS услуги, като има развита мрежа за печат и обслужване в 16 страни. От 2002 година е представител за Белгия в борда на директорите на Fespa Global, а през май 2017 бе избран и за президент на организацията.

Иван Боров

Иван Боров

Създател на 3Dea Design Studio

Пътят му в дизайна започва със спечелването на стипендия за обучение в Istituto Europeo di Design Milano. Завършва интериорен дизайн, специализира "Сценография на събития". След това има възможността да работи за някои от най-големите представители на италианския дизайн в Европа - безкомпромисни в нивото и професионализма на работата си. След връщането си в България с екипа си разработват иновативни проекти и продукти, създават интериор за офис пространства, домове, изложения.

Юлияна Войкова-Найман

Юлияна Войкова-Найман

Художник, сценограф и костюмограф

През 1997 стъпва на професионална театрална сцена, още като студент. Носител е на престижни награди за сценография и костюми.
2001-2006 живее в Белгия, работейки в областта на интериорния дизайн и визуалното представяне на марки, фирми и продукти.
Връщайки се в България, паралелно със театралната и филмова сценография и костюм, разработва концепции за визии, на витрини, магазини и пространства за определени събития.

Lefteris Havouzis

Lefteris Havouzis

Управляващ директор на Lino S.A.

Lefteris е управляващ директор на създадената през 1997 Lino S.A., базирана в Атина (Гърция). Компанията има богат опит в графичната индустрия, дигиталния печат и в областта на 3D технологиите. Преди да поеме настоящата длъжност през 2015 година, той е бил мениджър продажби за югоизточна Европа на Xeikon.

инж. Васил Чалъков

инж. Васил Чалъков

Основател на Бронлайт ООД

Инж. Васил Чалъков основава Бронлайт ООД през 2010 г. Компанията специализира в сферата на проектиране, доставка и изграждане на осветителни системи, както и с въвеждането в експлоатация, поддръжката и управлението на технологии от най-висок клас. От създаването си Бронлайт е партньор на Philips, като от 2015 г. става VAP партньор (Valie Added Partner) с фокус върху проектния бизнес. От 2016 г. фирмата е официален представител и на производителите на дизайнерско осветление Luceplan и Modular Lighting Instruments.

Дата и място на провеждане

Дата

14 юни 2018 от 9.30 часа

Място

GENERATOR
(бул. Черни Връх 47 / Източен вход / Бизнес Център Витоша, София, България)
www.generatorsofia.com

Вход

След предварителна регистрация

Местата са ограничени, и ако желаете да участвате, моля, регистрирайте се тук

(регистрационната форма ще бъде отворена до запълване на местата)

Организатор

BASGP

Генерален спонсор

FESPA

Партньор

Дибла

Медиен партньор

Printguide